Mioara Roman este înmormântată astazi, la cimitirul Reînvierea din Capitală. Detalii în timp real de la tragicul eveniment

Mioara Roman este condusă astăzi pe ultimul drum! Fosta soție a lui Petre Roman își va dormi somnul de veci la cimitirul Reînvierea din Capitală. Paparazzii Spynew.sor, site-ul numărul unu de stiri mondene din tara, vă prezintă imagini și informații exclusive de la înmormantarea Mioarei Roman.

Vestea că Mioara Roman a a murit a venit ca un fulger, iar toți cei ce au cunoscut-o și apreciat-o de-a lungul anilor au mers zilele acestea la biserică pentru a-și lua rămas-bun! Fosta soție a lui Petre Roman s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani, în somn, după ce a suferit un stop cardiac.

Mama Oanei Roman s-a luptat mult cu probleme de sănătate în ultimii ani, mai ales pentru că suferea de unele boli, inclusiv Parkinson.

Mioara Roman va fi condusă pe ultimul drum astăzi

Trupul neînsuflețit al Mioarei Roman se află la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou din Capitală, iar astăzi va fi condusă pe ultimul drum la cimitirul Reînvierii din București, acolo unde va fi locul ei de veci.

Primele imagini surprinse de paparazzii Spynews.ro, site-ul numărul unu de știri mondene din România, de la fața locului arată că Oana Roman este însoțită de Lizeta Haralambie. Cele două au aprins lumânări în memoria Mioarei Roman.

Oamenii au adus omagii în amintirea fostei soții a lui Petre Roman. Chiar dacă nu a fost prezent la priveghi, fostul președinte al României i-a trimis o coroană de flori albe Mioarei Roman, „Cu respect, Traian Băsescu”, potrivit imaginilor surprinse în urmă cu puțin timp. Ce doi se cunoșteau de foarte mulți ani.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *