Motivul pentru care Lidia Buble nu apare niciodată însoțiță de iubitul ei! Artista spus tot: „M-am lovit de tot felul de evenimente mai neplăcute”

Lidia Buble demonstrează relația pe care o avem cu noi înșine este extrem de importantă pentru întreaga noastră viață. De la o vârstă fragedă, părinții ei au cultivat în artistă acceptarea și iubirea de sine.

Crescută într-o familie numeroasă, alături de șase frați și patru surori, în care credința în Dumnezeu a fost fundamentală, Lidia a devenit un model de naturalețe pentru femeile care o admiră.

Premiată cu titlul de „Natural Beauty” la Premiile Unica.ro 2024, Lidia a transmis un mesaj puternic tuturor femeilor care au avut îndoieli cu privire la propria lor frumusețe.

Deși nu a fost însoțită de iubitul ei, Horațiu Nicolau, la eveniment, Lidia a dezvăluit importanța pe care o acordă relației lor și de ce au ales să își păstreze viața privată departe de ochii publicului. De aproximativ trei ani, Lidia și Horațiu formează un cuplu discret, evitând să se expună în fața curioșilor și preferând să-și trăiască iubirea în intimitate.

„Asta este foarte important, cel puțin pentru mine, să încep și să încerc să îmi țin viața personală cât mai privată și mai departe de ochii publicului. De-a lungul anilor m-am lovit de tot felul de evenimente mai neplăcute și atunci mi-am dat seama că, fiind totul mult mai privat, sunt mult mai fericită și mai liniștită.

Și, oricum, consider că pe oamenii care mă urmăresc îi interesează mult mai mult meseria mea, adică muzica, ceea ce fac eu. Asta îmi doresc și eu să îi intereseze. Când o să fie să mă mărit, o să-i anunț (râde)”, a spus Lidia Buble, la Premiile Unica.ro 2024.

Pentru Lidia Buble, cele mai importante aspecte dintr-o relație sunt iubirea necondiționată, comunicarea și respectul. Cântăreața consideră că este norocoasă să aibă alături un bărbat care-i înțelege profesia solicitantă.

La Fresh by Unica, artista ne-a mărturisit că se percepe drept „iubibilă”, deoarece este o femeie care oferă foarte multă atenție și dragoste partenerului de cuplu. Totodată însă, a admis că faptul că iubește libertatea o poate face dificilă uneori.

„Pentru mine, iubirea este cheia tuturor problemelor, și comunicarea, și respectul. Bineînțeles, astea sunt cele mai importante. Respect, comunicare și iubire necondiționată, pentru că așa cum eu ofer iubire necondiționată, la fel îmi place să și primesc”, ne-a mai spus Lidia Buble la Premiile Unica.ro 2024.

Provenind dintr-o familie numeroasă, cu 11 copii, Lidia își dorește, la rândul ei, să devină mamă. Nu în viitorul foarte apropiat, căci este încă foarte ancorată în tot ceea ce ține de cariera ei muzicală, însă știe deja un aspect foarte important pe care vrea să-l transmită mai departe copiilor ei.

„M-am născut și cu o doză destul de mare de încredere în sine. Mi-a fost insuflată de către părinți. Tata de mici ne spunea: „Cum v-o lăsat Dumnezeu nu vă poate face nimeni mai frumoase!”. Am crescut cu aceste principii de viață sănătoase.

La rândul meu, când o să am copii, fie că sunt fete sau băieți, o să-i învăț acest lucru. Este foarte important să avem încredere în noi și să ne iubim exact așa cum suntem. Să ne îmbrățișăm cu tot cu defecte. Eu nici nu le văd ca defecte, le văd ca atuuri”, a mai spus Lidia Buble, pentru Unica.ro.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *