Motivul pentru care Marius Elisei a lipsit de la înmormântarea Mioarei Roman. Ce făcea fostul soț al Oanei Roman în tot acest timp!

După divorțul tumultuos cu Oana Roman, Marius Elisei pare să-și continue drumul fără a se uita înapoi, chiar și în momentele dificile. De data aceasta, absența sa notabilă la înmormântarea Mioarei Roman, mama fostei sale soții, a atras atenția și a stârnit speculații cu privire la relația sa cu familia Roman.

Atitudinea indiferentă a lui Marius Elisei în fața trecerii în neființă a fostei soacre

Mioara Roman, fostă jurnalistă și profesoară de Limbă Arabă, s-a stins din viață pe 23 februarie la vârsta de 83 de ani. Cu toate că sute de oameni au venit să-i aducă un ultim omagiu, Marius Elisei a fost absent atât de la înmormântare, cât și de la priveghi, semn că legăturile cu familia Roman sunt acum doar amintiri.

Divorțul dintre Marius Elisei și Oana Roman a avut loc cu scandal acum trei ani, iar de atunci, cei doi au continuat pe căi separate. În ziua în care Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum, Elisei nu a făcut niciun gest de respect sau consolare, alegând să-și vadă liniștit de viața sa personală.

Cu toate acestea, Marius Elisei nu pare să fie afectat de absența sa la înmormântare, arătându-se relaxat și dedicat noului său capitol al vieții alături de Gabriela, partenera sa actuală. Imaginile exclusive surprinse de CANCAN.RO îi prezintă pe cei doi îndrăgostiți plimbându-se de mână și aruncându-și zâmbete în timp ce Oana Roman își lua adio de la mama ei.

Ce mesaje transmitea Oana Roman pentru iubita lui Marius Elisei

Oana Roman, la rândul ei, nu pare să se abțină de la a arunca „săgeți” către fostul partener atunci când simte nevoia. Mesajele cu subînțeles sunt la ordinea zilei pentru vedetă, care a petrecut zece ani într-o căsnicie cu Marius Elisei.

„ Ați observat și voi că unii oameni, atunci când vă greșesc cu ceva, în loc să își ceară iertare, nu mai vorbesc cu voi? ”, „ Stai departe de oamenii care au beneficiat de pe urma ta, dar se comportă ca și cum nu le-ai dat niciodată nimic ”, „ Nu toți oamenii sunt la fel de corecți și asta nu te face pe tine un om păcălit, slab sau fraier, ci îi face pe ei oameni triști care pierd magia ” sunt doar o parte din mesajele publicate de Oana Roman după ce a divorțat de Marius Elisei.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *