Neti Sandu Horoscop 22 aprilie. Nativii pentru care se anunță o primă de Paște

Neti Sandu Horoscop 22 aprilie. Nativii pentru care se anunță o primă de Paște.

Horoscop 22 aprilie 2024 – Berbec

O să aveți niște plăți de făcut, dar o să vă intre bani și vă echilibrați din punct de vedere financiar ca să faceți față cumpărăturilor din perioada sărbătorilor.

O să revină cineva care a renunțat la o atitudine pe care i-ați tot reproșat-o și o să vă înțelegeți de-acum înainte.

Horoscop 22 aprilie 2024 – Taur

Inițiativele vă reușesc, o să vă fie apreciate calitățile. Munca pe care ați depus-o în ultimul an o să vă aducă bani și prestigiu.

Se poate să fi sosit momentul în care să vă decideți dacă rămâneți pentru restul vieții cu ființa iubită sau lăsați lucrurile să decurgă de la sine.

Horoscop 22 aprilie 2024 – Gemeni

E posibil să vină niște bani neanunțați și să aveți pentru cheltuielile acestei perioade, că aveți de făcut aprovizionarea și să luați cadouri celor dragi.

O să vă lamuriți cum stați cu prietenii, că o să vedeți că unii nu își respectă promisiunile și poate n-o să mai apelați la ei – îi ștergeți de pe listă.

Horoscop 22 aprilie 2024 – Rac

Aveți o invitație de plecat pe undeva de Paște și vă mobilizați resursele să vă gestionați în așa fel încât să vă duceți câteva zile departe de casă, într-o scurtă vacanță, să vă recreați.

Noutăți, vești, oameni care vă fac viața mai frumoasă și o să captați un alt vibe, o să fie revigorant.

Horoscop 22 aprilie 2024 – Leu

Vi se fac niște oferte de lucru și dacă n-o să fiți ocupați până peste cap o să vă alegeți una în care o să fiți numărul unu, și plătiți ca atare, cât să merite.

Se poate să lansați la apă un proiect pe cont propriu și să aveți și finanțare, ca să-l puteți duce cu bine până la capăt.

Horoscop 22 aprilie 2024 – Fecioară

E multă lume care vă caută dar voi nu vă vedeți capul de treabă și n-aveți timp de mondenități – de-abia după sărbători.

O să faceți rost de bani, poate se anunță și o primă de Paște și o să vă bucurați de o lejeritate în plan financiar.

Horoscop 22 aprilie 2024 – Balanță

Se poate să vă refaceți și voi viața sentimentală și să apară omul potrivit care să vă scape de senzația de singurătate să aveți cu cine împărți bucuriile.

Se poate să scoateți din banii de rezervă până vă intră salariul, prima de Paște ca să faceți niște cumpărături en gros.

Horoscop 22 aprilie 2024 – Scorpion

Se fac presiuni ca să încheiați rapid o lucrare ca să vă puteți ocupa și de alte aspecte din sfera profesională c-o fi chiar un proiect nou-nouț la orizont.

Poate v-ați propus să aveți o preocupare de timp liber în formula de grup și să vă țineți de program ca să dați refresh organismului.

Horoscop 22 aprilie 2024 – Săgetător

Vin bani și o să vă achitați de dări, de cheltuielile majore, vedeți cât mai aveți de plată pentru rezervarea de 1 mai, de Paște dacă plecați pe undeva.

Se poate să vă găsiți ceva nou de lucru, poate fi și o colaborare dar care să vă rotunjească veniturile.

Horoscop 22 aprilie 2024 – Capricorn

O reușită, la care vor contribui, se pare, și alții și o să continuați colaborarea dacă se va dovedi fructuoasă și se vor găsi și investitori.

Se poate să luați o decizie referitoare la locuință, dacă mai faceți niște schimbări, sau vă mutați altundeva.

Horoscop 22 aprilie 2024 – Vărsător

O să dați curs unei reuniuni de grup ca să le veniți în ajutor unor oameni care nu se descurcă cu propriile resurse și o să apeleze la grupul vostru de sprijin.

Se poate să negociați un contract, pe care l-ați amânat și o să vă apucați de treabă imediat după Paște.

Horoscop 22 aprilie 2024 – Pești

Se pare că o să faceți niște achiziții vreo mobilă nouă, o mașină, ori alte lucruri pentru interiorul locuinței ca să vă înnoiți de Paște.

Apare cineva care vrea să mai încercați să formați un cuplu, și dacă sunteți dispuși îi spuneți că sunteți de acord să ieșiți la cafea. Dacă nu, e NU.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *