Neti Sandu Horoscop 3 mai 2024. Ce aduce vinerea mare pentru zodii

Neti Sandu Horoscop 3 mai 2024. Ce aduce vinerea mare pentru zodii.

Berbec

Multă lume vă cheamă și rămâne de văzut cum o să reușiți să-i împăcați pe toți, cert e că voi o să vă străduiți, că vreți să vă distrați, să vă simțiți bine.

Taur

O să vă bucurați de revederea unor oameni care or să vă includă în programul lor și o să petreceți câteva zile minunate și care pun bazele unor relații trainice.

Horoscop 3 mai 2024 – Gemeni

Se poate să luați parte la un eveniment și să fie vorba și despre voi și să primiți aprecieri din partea publicului, să luați un premiu.

Horoscop 3 mai 2024 – Rac

La un party, undeva, o să vă curteze un angajator și dacă sunteți nemulțumiți de actualul loc de muncă o să fiți, probabil, interesați de ofertă.

Horoscop 3 mai 2024 – Leu

O energie de zile mari la voi, poate vă îndrăgostiți sau vă entuziasmează funcția pe care o veți primi în curând, chiar și fără concurs. Și or să fie și bani în plus.

Horoscop 3 mai 2024 – Fecioară

O să mai scoateți din fondul de rezervă atât cât aveți nevoie ca să luați un cadou ființei dragi, familiei sau poate o vacanță pe undeva ar fi cel mai frumos cadou.

Horoscop 3 mai 2024 – Balanță

Poate plecați de azi, dacă n-ați vrut înainte, de 1 Mai la rude, la prieteni ca să petreceți zilele de Paște cu toți cei dragi.

Horoscop 3 mai 2024 – Scorpion

Vești bune, revederi emoționante, se întâmplă diverse care vă țin în priză și o să legați noi prietenii, dar și relații de afaceri durabile.

Horoscop 3 mai 2024 – Săgetător

Mai sunt ceva urgențe pe acasă, dar o să le veniți de hac și o să zburați spre mare, munte sau la rudele din altă localitate ca să vă pregătiți de Paște.

Horoscop 3 mai 2024 – Capricorn

Ați mai dat deoparte grijile, stresul și vă puteți bucura de sărbători alături de familia lărgită că n-ați avut timp să vă întâlniți.

Horoscop 3 mai 2024 – Vărsător

O să onorați invitația la niște rude fie înainte de Paște, fie după, că programul din noaptea de Înviere e într-un cadru diferit, poate în străinătate.

Horoscop 3 mai 2024 – Pești

Se poate să dați curs unei întrevederi în scop de afaceri și o să vă concentrați asupra unei variante contractuale care să vă avantajeze, din care să iasă bani.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *