Neti Sandu Horoscopul zilei de 2 Martie 2024. O zi superba cu surprize plăcute pentru unele zodii

Neti Sandu Horoscopul zilei de 2 Martie 2024. O zi superba cu surprize plăcute pentru unele zodii

BERBEC

Se poate să vă dați întâlnire cu prietenii, să ieșiți la evenimente și să vă umpleți timpul cu lucruri care vă fac plăcere, vreun hobby, un sport deconectant.

Poate o să vă oferiți să le fiți de folos unor oameni care au vreo petrecere de organizat, sau vor să le faceți alte servicii.

Horoscop 2 martie 2024 – TAUR

Poate are loc o întâlnire cu cineva cu care ați conversat fără să vă vedeți pe viu și o să fie o surpriză, că e altceva pe online.

E posibil să începeți o idilă cu cineva care vă fascinează și pare să fie și o persoană serioasă, potrivită pentru o căsnicie chiar.

Horoscop 2 martie 2024 – GEMENI

Se poate să plecați în excursie, să revedeți niște prieteni care au cam lipsit din peisaj, și o să fie o reuniune emoționantă, poate cu un prilej anume, o aniversare sau o nuntă.

E momentul să faceți cunoștință cu cineva care o să vă admire pentru tot ce ați realizat și pentru ceea ce sunteți și să iasă o relație.

Horoscop 2 martie 2024 – RAC

O să întoarceți buzunarele pe dos ca să vedeți dacă aveți suficienți bani ca să plecați într-o minivacanță, poate în vizită la prieteni, sau la rude, că v-o fi dor de ei, de ele, de toți.

Poate pregătiți o masă în familie și nu neapărat cu un prilej expres, ci ca să strângeți relațiile dintre membrii familiei.

Horoscop 2 martie 2024 – LEU

Poate dați o raită pe la magazine să luați niște piese de mobilier și să mai faceți poate și alte schimbări în locuință, să sporiti gradul de confort și să arate și mai bine totul.

Poate o să luați parte la o competiție și să ieșiți câștigători, că e momentul vostru de glorie, de fapt, perioada, până în iunie.

Horoscop 2 martie 2024 – FECIOARA

Sunt evenimente prin oraș și prin țară, și în funcție de timp și de bani o să vă duceți acolo unde vă este mai la îndemână și unde simțiți că sunteți așteptați cu drag.

Poate ieșiți la cafea cu ființa pe care o iubiți să-i spuneți ce planuri v-ați făcut și dacă e inclusă și ea.

Horoscop 2 martie 2024 – BALANȚA

Se pare că se adună gașca de altădată și o să vă redescoperiți punțile de comunicare cu fiecare dintre prieteni și o să continuați să vă întâlniți periodic.

Poate vă scoate cineva la masă în oraș ca să puneți la punct niște lucruri care v-ar face viața mai frumoasă.

Horoscop 2 martie 2024 – SCORPION

O să fiți invitați de onoare la o nuntă, la un botez, și vreți să luați parte la bucuria acelor oameni, pentru că țineți la ei.

Invitațiile curg, dar vreți să alegeți cu grijă unde vă duceți și ce faceți, că vă doriți să fiți fresh și să apucați să vă odihniți.

Horoscop 2 martie 2024 – SĂGETĂTOR

O stare de bine și confortul sufletesc o să vi-l asigurați dacă vă întâlniți fie cu prietenii, fie cu rudele apropiate, sau cu toți la un party.

Poate le faceți o vizită rudelor de prin țară și o să petreceți o zi, două împreună, că o fi ceva de sărbătorit.

Horoscop 2 martie 2024 – CAPRICORN

O să cheltuiți niște bani cu drumul, benzină, tren, avion, ca să plecați într-un city break, că e nevoie de o gură de oxigen după atâta stres.

Se poate să plecați într-un du-te-vino cu copiii la munte sau acolo unde știți că le place mult de tot ca să se relaxeze.

Horoscop 2 martie 2024 – VĂRSĂTOR

Se poate să vă duceți la o cununie religioasă, e un moment festiv la care vreți să fiți martori, că sufletește sunteți alături de protagoniști.

Se poate să vă expuneți un punct de vedere sau o să fiți premiați chiar, că sunteți pe placul unor persoane importante.

PEȘTI

Aveți multă treabă și o să vă descurcați cu toate problemele personale și o să faceți un pas înainte să câștigați un alt nivel; va fi o creștere spirituală, o să vedeți.

O să aveți un umăr pe care să vă sprijiniți și să consolidați relația cu partenerul de cuplu ca să fiți un duo stabil.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *