Neti Sandu Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Nativii care primesc bani în plus –

Neti Sandu Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Nativii care primesc bani în plus

Berbec

O să adunați niște bani cu care intenționați să călătoriți, să vă distrați, ca să puteți face față în continuare eforturilor de la job.

Poate vă alăturați unui grup ca să plecați de azi pe undeva, pot fi și interese de serviciu, un team building reconfortant.

Horoscop 29 martie 2024 – Taur

E bine să fiți mai cooperanți în relația cu șefii, să vă respectați îndatoririle și să răspundeți și cerințelor de ultim moment ale superiorilor.

O să vă bucurați de sprijin din partea unor persoane pe care și voi le-ați fi ajutat cândva și o să vă descurcați cu toate treburile care nu se mai terminau.

Horoscop 29 martie 2024 – Gemeni

Vă pregătiți de o lansare în lumina reflectoarelor și o să vă ia un timp să adunați resursele, să găsiți investitori ca să puteți duce până la capăt un proiect.

Vi se propune un extra job care v-ar suplimenta veniturile și dacă vă rupeți din timpul liber l-ați putea accepta.

Horoscop 29 martie 2024 – Rac

Se conturează o șansă de a câștiga dintr-o afacere și trebuie să aveți curaj să vă aventurați, să vă depășiți fricile, neîncrederea și o să fie cu succes.

Apare cineva care o să vă insufle o doză suplimentară de optimism și o să fie revigorant după o săptămână în ritm galopant.

Horoscop 29 martie 2024 – Leu

Se poate să dați concurs pentru un post, dar la fel de bine puteți primi și numirea, că s-a convins conducerea că voi sunteți cei mai buni în funcția respectivă.

Se poate să adunați bani din particular și o să acoperiți cheltuielile acestei perioade și o să aveți de unde lua și în continuare.

Horoscop 29 martie 2024 – Fecioară

Vi se recunosc niște merite, dar mai durează până o să primiți și recompensele că sunt cam exigenți șefii și nu prea dornici.

Răbdare! E o perioadă solicitantă la serviciu dar o să vă descurcați, că aveți antrenament, sunteți obișnuiți cu munca non-stop.

Horoscop 29 martie 2024 – Balanță

O să primiți bani, cadouri, pare să fie o zi specială, poate pentru că v-ați dat întâlnire cu cineva care e pe lungimea voastră de undă.

Vă puteți asocia cu niște oameni tineri care vor lucra la foc continuu, dar vă vor însoți și la distracție mâine, poimâine.

Horoscop 29 martie 2024 – Scorpion

Vă bucurați de o revedere pe care o așteptați de ceva timp și o să aveți ce împărtăși ca relația să continue, dacă a mai avut și sincope.

Lumea vă caută, are nevoie de prezența voastră și de un sfat de la voi și o să știți, într-adevăr, cum să vă faceți utili.

Horoscop 29 martie 2024 – Săgetător

Voi vă puteți pune în valoare niște calități la locul de muncă și să-i impresionați pe șefi, care oricum, știu că tot timpul aveți un AS în mânecă cu care să-i surprindeți.

Poate vă faceți timp și pentru mondeneități, să vă duceți la un spectacol, la o sindrofie, că vine weekendul.

Horoscop 29 martie 2024 – Capricorn

Se poate să luați niște bani din urmă și să plecați pentru o zi, două pe undeva ca să vă rupeți de muncă, să vă apucați cu forțe proaspete de luni, de treabă.

Se poate să intrați într-o echipă de elită și să fie cu succes tot ce întreprindeți.

Horoscop 29 martie 2024 – Vărsător

O să luați niște bani și poate mai cumpărați ceva pentru casă, și se poate să vă pregătiți și de musafiri – poate dați o petrecere mâine, poimâine.

Visători la lucruri pe care vi le puteți face cadou și o să vi le puteți cumpăra și singuri, dar mai puteți primi și cadou, la o adică.

Horoscop 29 martie 2024 – Pești

E momentul să vă îngrijiți și de voi, să dați refresh înfățișării, să verificați cum stați cu sănătatea, ca să vă asigurați un tonus susținut, că ați intrat în alt ritm de viață.

Poate aveți ceva de spus în public, să etalați ce ați lucrat în ultima vreme, să faceți un auto-promoție ca să deveniți și mai vizibili.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *