Neti Sandu Horoscopul zilei de 5 martie 2024. Mai multe zodii primesc bani si scapă de probleme

Horoscop Neti Sandu pentru ziua de 5 martie 2024. Mai multe zodii primesc bani si scapă de probleme.

BERBEC

E bine să vă îngrijiți de sănătate ca să preîntâmpinați niște neplăceri pe care le-ați putea resimți în curând dacă nu faceți ce este spre binele vostru.

O să dați zor să vă achitați de toate obligațiile ca să vă puteți apuca de un proiect incitant.

Horoscop 5 martie 2024 – TAUR

Ați putea câștiga bani frumos dintr-o activitate care vă place și e la mare căutare în perioada asta, că nu e altcineva mai priceput decât voi.

O să strângeți atenția celor din jur, poate prin ceea ce lucrați, sau poate are loc o căsătorie și captați toate privirile, admirativ.

Horoscop 5 martie 2024 – GEMENI

Vin ceva bani din urmă și o să vă bucurați de o ieșire cu prietenii, poate puneți la cale un eveniment care va avea loc la sfârșitul săptămânii, sau în alt weekend.

Se poate să dați de niște bilete de vacanță și să fie la un preț bun ca să plecați de Paște, sau în vacanțe la vară.

Horoscop 5 martie 2024 – RAC

Se definitivează o situație care ține de serviciu și o să vă puteți lua banii. Poate mai vin și pe alte filiere bani la bugetul familiei, din colaborări.

Apare cineva care să vă susțină, să preia din responsabilități și o să vă fie mult mai ușor.

Horoscop 5 martie 2024 – LEU

Poate se reglează situația financiară, poate și pentru că ați câștigat un titlu, o funcție, vi se plătesc orele suplimentare și o să cuceriți și alte culmi profesionale.

Încep să iasă la iveală niște probleme de sănătate și ar fi bine să le acordați atenția cuvenită ca să nu se instaleze vreo afecțiune, să fiți sănătoși.

Horoscop 5 martie 2024 – FECIOARA

E posibil să întâlniți pe cineva care să vă inspire încredere și să vă încumetați să ieșiți la plimbare ca să vă cunoașteți, că vă doriți și voi un partener de cuplu, dacă nu sunteți în doi.

Se poate să primiți un răspuns de la o instanță judecătorească și să fie în favoarea voastră, să câștigați bani, bunuri, și onoarea.

Horoscop 5 martie 2024 – BALANȚA

Se poate să vină cineva în vizită și puneți la cale o plecare la sfârșit, că o fi o zi aniversară, ori altceva de sărbătorit și o să fie pe gustul vostru.

Se poate să intrați într-o colaborare care să vă țină în priză și să vă pună în valoare toate calitățile ascunse.

Horoscop 5 martie 2024 – SCORPION

Se poate să primiți ajutor din partea cuiva care vrea să vă menajeze ca să mai puteți face și altceva pentru care nu vă mai ajungea timpul și o să scoateți la capăt cu toate.

Vă puteți hotărî în doi timpi și trei mișcări să vă căsătoriți dacă n-ați făcut pasul, dar decizia vine dinăuntru, nu din minte.

Horoscop 5 martie 2024 – SĂGETĂTOR

Se întrevăd bani care pot fi din salariu, sau din sursele colaterale și poate faceți o rezervare pentru weekend să plecați fie în țară, pe undeva, fie prin țările vecine.

Se pare că aveți lucruri de spus, să vă faceți auzită părerea, să vedeți dacă oamenii sunt de acord cu voi și o să primiți feedback pozitiv.

Horoscop 5 martie 2024 – CAPRICORN

Apar bani, dar sunt și cheltuieli care vă pot da bugetul peste cap dacă nu sunteți atenți și ați face bine să vă gestionați banii cu mai multă prudență.

Poate vă invită rudele în weekend prin țară că fi vreun eveniment festiv, sau poate faceți rezervare la un hotel și vă duceți la plimbare.

Horoscop 5 martie 2024 – VĂRSĂTOR

Se poate să întâlniți niște oameni cu care o să descoperiți că aveți niște lucruri în comun ca să puteți colabora dacă o să vă puneți de acord.

E posibil să vă găsiți o nouă locuință, cât de curând și să faceți rost de bani să o puteți plăti, în rate probabil și să o mobilizați.

PEȘTI

Se observă o stabilitate, poate semnați un contract și vă luați casă, ori vă duceți la alt serviciu, încheiați un stagiu, la o școală, e ceva care vă dă un echilibru.

O să luați un examen, treceți cu bine de un interviu și o să vă asigurați că faceți cele mai potrivite alegeri.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *