Ninge de Paște în România! Meteorologii Accuweather au modificat prognoza

Paștele ortodox este sărbătorit anul acesta în data de 5 mai, iar meteorologii Accuweather au publicat deja prognoza meteo pentru luna aprilie.

Din datele publicate, se pare că există șanse de ninsoare în luna mai, dat fiind că va ninge și în aprilie.

Prognoza exactă nu a fost încă publicată pentru luna mai, dar nu ar fi exclus să ningă, dat fiind că sunt prognozate ninsori în aprilie, după cum putem vedea mai jos.

Prognoza meteo pentru următoarea perioadă
În săptămâna 5 – 12 februarie, în toată țara, temperaturile vor fi mai mari decât cele prognozate pentru această săptămână, dar în regiunile extracarpatice vor fi mai mari.

În regiunile nordice ale Carpaților Orientali și în partea nordică a Munților Apuseni, precum și în regiunile nord-vestice, va fi o cantitate mare de precipitații, în timp ce în regiunile sudice și sud-estice va fi o cantitate mică. În rest, precipitațiile vor fi în general apropiate de cele normale.

În săptămâna 12 – 19 februarie, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale în acest interval de timp, în special în zonele sud-estice.

Precipitațiile vor fi abundente în toate zonele, dar vor fi mai abundente în vestul Carpaților Meridionali și în Munții Banatului.

AccuWeather Inc., o istorie de 61 de ani
AccuWeather Inc. este o companie media americană din sectorul privat care furnizează servicii comerciale de prognoză meteo în întreaga lume.

AccuWeather a fost fondată în 1962 de Joel N. Myers, pe atunci un student absolvent al Universității de Stat din Pennsylvania, care lucra la un master în meteorologie. Primul său client a fost o companie de gaze din Pennsylvania. În timp ce își conducea compania, Myers a lucrat și ca membru al facultății de meteorologie din Penn State. Compania a adoptat numele „AccuWeather” în 1971.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *