Nu s-a stins din viață din cauza pastilelor de slăbit”. Iubita lui Mile Povan rupe tăcerea cu privire la moartea artistului. Care a fost, de fapt, cauza reală a decesului

Dispariția prematură a lui Mile Povan a generat o profundă suferință în inimile celor apropiați, generând totodată numeroase speculații cu privire la circumstanțele tragice ale morții sale. Printre zvonuri, s-a vehiculat ipoteza că decesul ar fi fost provocat de utilizarea unor pastile de slăbit, teorie care a fost însă respinsă vehement de iubita sa, Roxana. Aceasta a dorit să lămurească publicul cu privire la adevărata cauză a tragicului eveniment și să pună capăt speculațiilor.

Care a fost, de fapt, cauza morții artistului Mile Povan

În urmă cu două săptămâni, Mile Povan a părăsit această lume brusc, fiind descoperit fără suflare în propria sa casă de către fratele său. Această tragică descoperire a șocat comunitatea și a lăsat în urmă o serie de întrebări fără răspuns, deoarece cântărețul era tânăr și nu era cunoscut ca având probleme de sănătate grave.

Moartea misterioasă a lui Mile Povan a generat speculații în rândul opiniei publice, cu privire la cauza exactă a acestui tragic eveniment. Unii au sugerat că pastilele de slăbit, presupus a fi consumate de artist, ar fi putut contribui la declanșarea tragediei, deși aceste speculații au fost ulterior infirmate de iubita sa, Roxana.

Aceasta a subliniat faptul că Mile era extrem de atent la propria sa sănătate și că moartea nu ar fi putut fi cauzată de pastilele pentru slăbit. Roxana, partenera de viață a lui Mile Povan timp de zece ani, l-a descris pe artist ca fiind precaut și atent cu privire la starea sa de sănătate.

Iubita lui Mile Povan susține că moartea acestuia ar fi fost provocată de un aterom

În ciuda speculațiilor inițiale cu privire la presupusa legătură dintre moartea lui Mile Povan și pastilele de slăbit, adevărul dezvăluit ulterior arată că decesul său a fost provocat de un aterom. Conform declarațiilor făcute de iubita Roxana, placa de aterom s-ar fi oprit la nivelul inimii artistului, cauzându-i astfel decesul.

”Cu durere în suflet, doresc pacea omului pe care l-am iubit cel mai mult, de aceea doresc să clarific anumite zvonuri. Nu s-a stins din viață din cauza pastilelor de slăbit și nici din cauza altor pastile care i-ar fi putut dăuna, deoarece era un om precaut și nu se expunea riscurilor inutile.

În luna octombrie, a efectuat meticulos toate analizele, dorind să-și monitorizeze sănătatea. Înțelept, a urmat sfatul medicului, începând să completeze deficiențele identificate, precum vitamina D și omega 6, optând pentru soluții naturale.

Cauza decesului său a fost un aterom care s-a oprit la nivelul inimii. Din nefericire, nu a prezentat niciodată simptome care ar fi putut preîntâmpina această tragedie”, a fost mesajul transmis de Roxana, pe rețelele de socializare, potrivit spynews.

Roxana este copleșită de moartea iubitului său

Roxana, iubita lui Mile Povan, a făcut un apel emoționant către fanii artistului, cerându-le să respecte intimitatea vieții personale a regretatului cântăreț. Ea a subliniat că Mile lasă în urmă o familie care îl iubește și care trece printr-o suferință imensă în urma tragediei.

În contextul acestei pierderi neașteptate, Roxana a solicitat cu empatie să se evite discuțiile despre viața personală a artistului, pentru a oferi familiei sale spațiul și liniștea necesare în fața acestei tragedii. 

”Un alt aspect pe care aș vrea să-l lămuresc și care cred că l-ar fi afectat pe Mihai este povestea copilăriei lui. El, alături de fratele lui, Marius, au avut o copilărie fericită lângă familia lor. Au fost crescuți cu multă iubire, fiind mereu în centrul atenției familiei. Mihai a respectat întotdeauna oamenii din jurul lui și niciodată nu a provocat supărare cuiva. Așadar, aș aprecia ca în acest moment să ne concentrăm pe ceea ce el a lăsat, ci nu pe viața lui personală. Cred că în acest moment, oamenii care l-au iubit ar fi suficient să se roage pentru sufletul lui”,  a mai scris aceasta pe o rețea socială.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *