O tânără de 24 de ani a murit și alți trei tineri au fost grav răniți într-un accident în Suceava –

Un grav accident rutier a avut loc, duminică seară, în judeţul Suceava, unde două autoturisme s-au ciocnit violent. Echipajele de salvatori au găsit la faţa locului patru persoane, toate inconştiente, trei dintre ele aflate în stop cardio-respirator. O fată de 24 de ani a fost declarată decedată, iar un tânăr de 21 de ani a fost resuscitat la locul accidentului.

O tânără de 24 de ani a murit și alți trei tineri au fost grav răniți într-un accident care a avut loc duminică seara pe drumul comunal 65, care leagă localitățile Dumbrăveni și Bursuceni.

„În urma coliziunii dintre două autoturisme, patru persoane au rămas încarcerate. Pompierii militari au extras victimele şi le-au predat cadrelor medicale şi paramedicale aflate la faţa locului. Din nefericire, pentru una dintre victime, o tânără de 24 de ani, nu s-a mai putut face nimic, aceasta având leziuni incompatibile cu viaţa”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Cele trei persoane implicate în accident au fost transportate la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava cu răni grave.

Astfel, un tânăr de 17 ani a ajuns în stop cardio-respirator cu manevre de resuscitare în curs, politraumatizat, traumatism cranio-cerebral grav, contuzii pulmonare, multiple fracturi și a rămas internat pe secția de ATI-neurochirurgie cu prognostic rezervat. Un tânăr de 24 de ani politraumatizat, cu traumatism cranio-cerebral grav, contuzii pulmonare, multiple fracturi care a rămas internat pe secția de ortopedie.

De asemenea, un tânăr de 21 de ani politraumatizat, cu traumatism cranio-cerebral, contuzii pulmonare, multiple fracturi, unele deschise și care a fost dus în sala de operații, la ortopedie, potrivit monitorulsv.ro.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *