Oana Lis iubește pe altcineva. Soția lui Viorel Lis simte fluturi în stomac, pentru prima dată după mult timp: „Non-stop mă gândesc numai la el”

Oana Lis mărturisește că s-a îndrăgostit, din nou, dar nu de soțul ei, Viorel Lis. Ea a împărtășit emoția trăită cu urmăritorii săi de pe rețelele sociale, ba chiar a recunoscut că simte fluturi în stomac.

Chiar dacă nu mai apare atât de des pe micile ecrane, vedeta își ține fanii la curent prin intermediul rețelelor sociale. Soția fostului edil al Capitalei împărtășește toate momentele din viața sa pe internet, fie că sunt frumoase sau mai puțin plăcute.

Nu ezită niciodată să facă glume atunci când e cazul, aducând o doză de umor și sinceritate în interacțiunile sale din mediul online.

Recent, Oana Lis a făcut o mărturisire neașteptată pe contul ei de Facebook, dezvăluind că s-a îndrăgostit și simte fluturi în stomac.Însă, se pare că nu este vorba despre un domn care a cucerit-o, ci despre o gogoșerie.

„Nu mai pot, nu mai am stare, simt fluturi în stomac, non-stop mă gândesc numai la el. Recunosc, fără sa vreau, dar m-am îndrăgostit. De o gogoșerie! Ahhhh, și au un langoș cu brânză, de nu-l uiți niciodată!”, a scris Oana Lis, într-o postare pe pagina de Facebook.

Urmăritorii săi au reacționat imediat, iar în timp ce unii s-au arătat curioși să afle despre ce patiserie e vorba, alții au ales să împărtășească amuzamentul lor prin intermediul emoticoanelor.

„Unde e? Că am avut poftă zilele astea și n-am găsit”, „Eu cred că de altceva, draga mea!”, „Te înțeleg perfect!”, „Sunt interesată de nume și locație”, au scris internauții în secțiunea de comentarii.

Chiar dacă trece prin momente grele, având soțul bolnav, iar situația material nu este nici ea cea mai fericită, Oana Lis are grijă de poftele ei. Soția lui Viorel Lis nu poate renunța la dulciuri.

În urmp cu puțin timp, ea s-a fotografiat într-o altă cofetărie din Capitală, iar imaginea a fost postată imediat pe contul său personal de Facebook. Aceasta a dezvăluit că prăjiturile sunt slăbiciunea ei, iar la rândul său a fost curioasă să afle ce slăbiciuni au urmăritorii ei.

„Dependența mea… A ta care e?”, a scris soția lui Viorel Lis, pe Facebook.

Și fostul edil recunoștea, în cadrul podcastului „Fiță cu Adiță”, că și-ar dori să mănânce mai mult dulce, însă problemele de sănătate nu-i permit acest lucru. Oana a mărturisit că-și mai răsfață din când în când soțul cu câte o prăjitură cu frișcă.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *