Oana Roman a chemat ambulanța în miez de noapte! Ce a pățit vedeta, la doar două zile de la înmormântarea Mioarei Roman

Mioara Roman a fost condusă luni pe ultimul drum, lăsând în urma sa durere și multe lacrimi. Oana Roman, fiica acesteia, s-ar fi simțit rău la doar două zile după tragicul eveniment, potrivit cancan.ro

Oana Roman a chemat ambulanța, la două zile de la înmormântarea mamei sale

Seara trecută, Oana Roman, profund afectată de evenimentele din ultimele zile, ar fi resimțit o stare de rău, motiv pentru care a fost necesar să cheme ambulanța acasă.

În această perioadă încărcată emoțional, și fiica Oanei Roman, Isabela, trece prin clipe dificile, fiind îndurerată nu doar de pierderea bunicii, ci și de absența tatălui său, Marius Elisei, care nu a fost prezent alături de fiica sa și de fosta soție în aceste momente dureroase.

Ce mesaj a transmis Oana Roman, după înmormântarea mamei sale

După toată agitația în ceea ce privește organizarea detaliată a înmormântării Mioarei Roman, Oana a ținut să mulțumească tuturor celor care i-au oferit sprijin în aceste momente dificile.

„Mulțumesc pentru toate mesajele, pentru toată susținerea, pentru toate gândurile pentru mama, pentru tot ajutorul moral.

Mulțumesc celor care au venit sa își ia rămas bun de la mama. Mulțumesc rudelor care au fost lângă noi și lângă mama. Mulțumesc pentru ca am un copil minunat și perfect. Isabela, minunea mea.

Mulțumesc, Gabriela, pentru tot și pentru profesionalismul tău desăvârșit. Mulțumesc Familiei Pascu în integralitatea ei. Fără voi aș fi fost acum singură pe lume. Mulțumesc prietenilor care mi-au stat aproape sau mi-au trimis gânduri.

Mulțumesc Părintelui Caramizaru, părintelui Gheorghe și tuturor celor 8 preoți care au oficiat cea mai frumoasă și emoționantă slujbă pentru mama. Mulțumesc MAMA pentru că îmi dai putere, îmi trimiți mesaje și simt liniște, pace și iubire. O să vorbim aici când o să simt că pot fi din nou cu voi”, a fost mesajul pe care Oana Roman l-a transmis pe pagina sa de Instagram.

Mioara Roman s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, în urma unui stop cardio-respirator.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *