Petre Roman, primul care a venit să-și ia rămas bun de la Mioara Roman, fosta lui soție! Cei doi au fost căsătoriți timp de 34 de ani

Imagini emoționante! Petre Roman a venit să-și ia rămas bun de la Mioara Roman, fosta lui soție! Cei doi au fost căsătoriți timp de mai bine de 30 de ani. Imaginile exclusive surprinse de paparazzii Spynews.ro, site-ul numărul unu de știri mondene din România. A venit printre primii la biserică!

Trupul neînsuflețit al Mioarei Roman, mama iubitei vedete de televiziune Oana Roman, a fost adus la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou pentru ultima slujbă înainte de înmormântare.

Petre Roman a mers să își ia rămas bun de la Mioara Roman

Paparazzii de la celebrul site de știri mondene din România, Spynews.ro, au capturat imagini exclusive de la locul evenimentului, oferind publicului o privire emoționantă în universul de durere al familiei Roman.

Sicriul alb a fost adus cu demnitate la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou, fiind înconjurat de membrii familiei și prieteni apropiați care au venit să își aducă omagiul ultim. Printre aceștia, a fost și Petre Roman, fostul prim-ministru al României și fostul soț al Mioarei Roman.

Pentru Mioara Roman, Petre Roman a reprezentat mai mult decât un partener de viață; el a fost iubirea ei profundă, care a însoțit-o pe parcursul unei călătorii pline de încercări și bucurii. Cei doi au format unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea politică, căsătoria lor durând timp de 34 de ani, fiind privită ca un exemplu de stabilitate și devotament.

Cu toate acestea, în anul 2007, povestea lor de dragoste s-a transformat într-un capitol dureros de despărțire. Fostul prim-ministru și Mioara Roman au decis să pună capăt căsniciei lor, iar motivul acestei separări a fost apariția unei alte femei în viața lui Petre Roman, Silvia, actuala sa soție.

Astăzi, în aceste momente de tristețe profundă, Petre Roman a fost printre primii care au venit să-și ia rămas bun de la fosta sa soție, aducând un omagiu discret unei povești de iubire care, deși s-a încheiat, va rămâne mereu vie în amintirea celor care au cunoscut-o și au iubit-o pe Mioara Roman.

Petre Roman a petrecut câteva momente în interiorul bisericii, i-a adus flori fostei sale soții, iar apoi a plecat.

Catinca și Oana Roman, devastate de durere

În aceste momente grele, Oana Roman și sora ei, Catinca, sunt devastate de durere. Cele două și-au iubit foarte mult mama, iar o pierdere ca aceasta este imensă.

După cum bine știm cu toții, Oana Roman a fost foarte implicată atunci când a venit vorba de mama ei, având grijă să fie alături de ea și ținându-i la curent pe oameni cu starea ei de sănătate.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *