Prima și singura reacție a soției lui Marius Țepeligă, după ce lăutarul a murit. I-a fost alături până în ultimul moment în lupta cu boala –

A trecut mai bine de o săptămână de când Marius Țepeligă a murit. Familia lui își revine cu greu în urma tragediei. De departe, cea mai afectată este soția lui, Andreea Neagoe, cea care i-a fost alături până în ultimul moment.

Marius Țepeligă a murit după o lungă perioadă în care s-a luptat cu cancerul. Chiar dacă starea lui se agravase, mai ales în ultimele luni, lăutarul nu își pierduse speranța că se va vindeca. În aceste momente dificile, cel mai important sprijin l-a avut din partea soției, femeia care i-a dăruit și doi copii.

Soția lui Marius Țepeligă, prima și singura reacție, după ce lăutarul a murit

Andreea Neagoe suferă cumplit de când soțul ei a murit. În toată această perioadă, partenera lui și-a dorit discreție. În urmă cu două zile, după ce a avut loc înmormântarea, soția lui Marius Țepeligă și-a schimbat poza de profil cu una în care apare lăutarul și cel de-al doilea copil, fiica lor, Essra Ana-Maria, pe care au botezat-o anul trecut, când s-au și căsătorit. Apropiații îl descriu pe lăutar ca un familist convins și spera că într-o zi se va vindeca.

Soția lăutarului, ultima zi de naștere alături de Marius Țepeligă

Pe 11 februarie, Marius Țepeligă și soția lui aveau motive de bucurie. Andreea Neagoe și-a sărbătorit ziua de naștere, atunci când lăutarul își exprima public dragostea pentru cea care i-a fost sprijin încă de când a aflat că este bolnav.

A fost alături de el și atunci când a mers în străinătate pentru a se trata, dar și când a fost operat în luna ianuarie a acestui an și când lăutarul avea nevoie urgentă de sânge. Avea să fie ultima aniversare a zilei de naștere a soției alături de ea, asta pentru că la o lună distanță, a murit.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *