Radu Ayan a fost găsit! Băiețelul de 2 ani din Botoșani va fi transportat la spital –

Informații de ultim moment din Botoșani! Radu Ayan a fost găsit de autorități, după 24 de ore în care a fost căutat de peste 200 de persoane. Băiatul a supraviețuit și urmează să fie transportat la spital.

Radu Ayan a fost căutat de peste 200 de oameni, iar în cele din urmă a fost găsit de autorități. Băiatul a fost găsit viu, din fericire, iar acum urmează să fie dus la spital pentru îngrijiri medicale. Viața băiatului a fost pusă în pericol în tot acest timp, având în vedere faptul că băiatul are doar doi ani. În urmă cu câteva minute, băiatul a fost găsit lângă o mănăstire, în pădure.

Radu Ayan a fost găsit de poliție

Familia copilului în vârstă de 2 ani, din Botoșani, a primit vești bune! După 24 de ore în care bunica și părinții lui au stat cu sufletul la gură și l-au așteptat, Radu Ayan a fost găsit viu și teafăr. Acesta a fost preluat de un echipaj de medici și dus la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

Oamenii din Botoșani au fost impresionați de acest caz și au făcut tot ce au putut să ajute la găsirea lui Ayan Radu! Băiatul a fost căutat de peste 200 de oameni, iar autoritățile au intervenit cu elicoptere și un avion civil.

Din cauza temperaturilor mici de afară, șansele ca Radu Ayan să fie găsit teafăr erau minime. Însă, miracolul s-a întâmplat în urmă cu foarte puțin timp.

Tatăl lui Radu Ayan a venit în România

Tatăl lui Radu Ayan a revenit în România, în urmă cu câteva ore. Bărbatul a transmis un apel public și i-a rugat pe oameni să ajute la găsirea lui. Acesta a fost disperat și a mărturisit că îi este dor de copilul lui.

”Mulțumesc tuturor românilor, oamenilor din județ, toți ne ajută foarte mult, dar avem nevoie de mai mult. Ne este dor de copilul nostru. Vă rog, vă implor pe toți, veniți și ajutați-ne! Avem nevoie de voi”, a declarat tatăl lui Radu Ayan.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *