Rugăciunea Talisman este o rugăciune extrem de puternică cu efecte nebănuite

O rugăciune cunoscută sub numele de „Talisman” este considerată extrem de puternică, afirmându-se că oferă protecție și prevenție împotriva unor evenimente nefericite.

Se spune că această rugăciune, cu origini ce datează încă din 1585, a fost descoperită sub mormântul Mântuitorului.

Cei care o rostesc zilnic sunt menționați că ar putea beneficia de avertismente cu trei zile înainte de evenimente critice.

Este asociată cu promisiuni de protecție împotriva morții subite, înfrângerii în luptă și pericolelor venite din partea dușmanilor.

Această rugăciune binecuvântată, cunoscută sub numele de “Talisman,” se spune că aduce ajutor și binecuvântare celor care o citesc sau o poartă.

Descoperită în 1585, sub mormântul Mântuitorului, această rugăciune promite protecție împotriva morții subite și înfrângerii în luptă.

Se spune că femeile care o rostesc în timpul nașterii vor avea o experiență ușoară, iar copiii atinși de talisman vor fi feriți de boli și accidente. Cei care poartă această rugăciune sunt asigurați că vor fi feriți de diverse boli, inclusiv epilepsie.

Rugăciunea aduce vindecare completă celor afectați de astfel de afecțiuni. Scrierea acestei rugăciuni aduce binecuvântare divină, iar neglijarea ei atrage pedeapsa.

Atunci când este adusă într-o casă, se spune că aceasta este ferită de primejdii, inundații și distrugeri provocate de dușmani.

Puterea acestei rugăciuni este însemnată, atât pentru cel care o rosteşte, cât şi pentru cei ce-i ascultă cuvintele, având o valabilitate de 20 de zile. În acest interval, nicio nenorocire nu-i va ameninţa pe cei implicaţi. Cine recită aceste cuvinte este scutit de pericole precum incendii, înec şi influenţe malefice.

Cine îşi dedică zilnic timpul să citească această rugăciune va primi avertizare cu 3 zile înaintea momentului său final.

“Doamne Atotputernic care ai suferit pentru toate pacatele mele, vino intru ajutor.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, revarsa asupra mea tot binele.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, departeaza de la mine tot raul.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, fa si ajung pe calea mantuirii.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, departeaza de la mine atingerea mortii.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, pazeste-ma de orice accidente corporale si temporale.

Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, fii intreaga mea nadejde.
Doamne Atotputernic, fa sa ador Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, Nazariteanul crucificat si si ai grija de mine.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, fa ca duhul rau sa fuga de la mine in vecii vecilor.

In cinstea sangelui nepretuit al lui Iisus Cristos, in cinstea incarnarii spre viata vesnica, precum este adevarat ca Iisus Cristos este nascut in ziua Craciunului si ca a murit in ziua de Vinerea Mare. Amin.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *