Scorpionii și familia. De ce e specială această zodie

Vibrația Scorpionului este foarte mult „fratele care abia dacă a ieșit din camera lui

de luni de zile și acest lucru devine vag îngrijorător”. Acest semn poate fi puțin anxios, intimidant sau dificil de discutat. Dar, în esența sa, Scorpionul este un semn de apă care prețuiește și caută conexiunea umană.

Semnele de apă sunt renumite pentru faptul că sunt sensibile și orientate spre familie; Scorpionii, în special, posedă o intuiție extrem de ascuțită și pot detecta cu ușurință nesiguranța altor persoane.

Scorpionii au o natură contradictorie; în timp ce pot fi extrem de egoiști, ei sunt, de asemenea, simpatici. Acest lucru se poate manifesta sub forma martirajului, în special în structurile familiale.

Sunt foarte sensibili la tensiuni și pot avea dificultăți în a-și vocaliza emoțiile în fața părinților (în calitate de copii) sau a copiilor lor (în calitate de părinți).

Cu toate acestea, sunt persoane extrem de oneste și spontane, așa că aveți grijă să nu umpleți un Scorpion cu prea multe secrete înainte de a servi vinul la cina în familie.

Scorpionii nu se grăbesc cu nimic. Din acest motiv, se îndrăgostesc greu de îndrăgostit și se dăruiesc complet cuiva. Dar, odată ce o fac, vor fi foarte dedicați și loiali. Scorpionii vor folosi această dedicare pentru a avea grijă de familia lor.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *