Sfârșit tragic pentru un tânăr în vârstă de 27 de ani. A murit înecat în râul Olt

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a avut un sfârșit tragic. Bărbatul a murit înecat în râul Olt, după ce s-ar fi aruncat în apă de pe un ponton, în zona Clubului Nautic.

Tragedie în Slatina! Un tânăr în vârstă de 27 de ani a murit după ce s-ar fi aruncat în apă de pe un ponton, în zona Clubului Nautic, scrie observatornews.ro.

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a sfârșit într-un mod tragic

Sfârșit tragic pentru un tânăr în vârstă de 27 de ani. Potrivit informațiilor sursei menționate anterior, bărbatul a murit înecat în râul Olt după ce s-ar fi aruncat în apă, de pe un ponton.

Un trecător a observat gestul necugetat făcut de tânăr și a alertat imediat autoritățile. La fața locului s-au deplasat, de urgență, mai multe echipaje ISU, o ambulanţă SMURD, dar şi o echipă de scafandri care, cu ajutorul unei ambarcaţiuni cu motor au început căutări ample, atât pe luciul apei cât şi subacvatic.

Bărbatul a fost găsit în cele din urmă, la cinci metri de mal. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

În urma acestui tragic eveniment, oamenii legii au deschis o anchetă.

Un copil de nici 3 ani a murit după ce s-ar fi înecat în pârâul din spatele casei

În luna august a anului trecut, un copil de nici 3 ani, din Prahova, a murit după ce s-ar fi înecat în pârâul din spatele casei. Cel care a anunțat autoritățile despre tragicul eveniment a fost chiat tatăl minorului.

”La data de 9 august a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Băicoi au fost sesizați de către un bărbat din comuna Scorțeni, despre faptul că fiul său, minor, ar fi decedat.

În baza sesizării, s-a format o echipă complexă de cercetare, care s-a deplasat la fața locului, constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un minor în vârstă de 2 ani și 8 luni, care nu a răspuns manevrelor de resuscitare ale echipajului medical.

Din primele verificări, s-a stabilit că minorul s-ar fi înecat în pârâul din spatele locuinței”, au precizat, la momentul respectiv, reprezentanții ISU Prahova.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *