Tânărul în vârstă de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava, ar fi fost omorât din răzbunare! Noi detalii șocante în cazul lui Bogdan

Un tragic eveniment a șocat Suceava, unde un tânăr în vârstă de 27 de ani, Bogdan, a fost găsit mort pe o stradă din oraș. Potrivit ultimelor informații, investigațiile sugerează că acesta ar fi fost victima unui act violent motivat de răzbunare.

Un nou detaliu șocant a ieșit la iveală în cazul tragic al tânărului în vârstă de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava.

Tânărul ucis pe o stradă din Suceava, victima răzbunării

Potrivit unor surse, ipoteza că Bogdan ar fi fost ucis din răzbunare începe să câștige teren în investigația desfășurată în legătură cu incidentul de la Frumoasa-Moara în dimineața zilei de 1 mai.

Inițial, s-a speculat că tragedia ar fi fost rezultatul unui accident cumplit. Sebastian, în vârstă de 21 de ani, s-a urcat la volan în stare de ebrietate și l-a lovit pe Bogdan, abandonându-l apoi în mijlocul străzii și fugind de la locul faptei, potrivit observatornews.ro

Autoritățile au reușit să-l găsească pe Sebastian la domiciliu, unde s-a baricadat, refuzând să iasă timp de șapte ore, până când avocatul său a intervenit.

Sebastian a fost testat cu aparatul etilotest

În urma testului cu aparatul etilotest, s-a constatat că Sebastian avea o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cu toate acestea, o nouă teorie a început să prindă contur, sugerând că accidentul ar fi fost provocat intenționat, ca act de răzbunare.

Conform informațiilor obținute de la surse apropiate victimei, se pare că între Bogdan și Sebastian exista un conflict nerezolvat, iar acesta din urmă ar fi fost agresat anterior de către Bogdan. Într-un gest de răzbunare, se presupune că Sebastian ar fi preluat controlul volanului unui autoturism marca VW Touran și l-ar fi lovit deliberat pe Bogdan, ca un act de vendetă.

Investigațiile continuă în acest caz terifiant, iar autoritățile se străduiesc să aducă lumină asupra motivelor exacte care au stat la baza acestei tragedii.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *