Test de inteligență rapid pentru șoferii iscusiți! Găsește greșeala din trafic în doar cinci secunde

Testele de inteligență sunt fără doar și poate vedetele anului 2023. Internetul este plin de astfel de teste care le pun la încercare inteligența și perspicacitatea internauților. Astăzi îți propunem un nou test de inteligență simplu și rapid pe care șoferii iscusiți îl rezolvă în doar cinci secunde.

Test de inteligență rapid pentru șoferii iscusiți! Tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție imaginea de mai sus și să descoperi greșeala din trafic.

Test de inteligență rapid pentru șoferii iscusiți!

Testele IQ există de peste un secol. Ele au apărut inițial în Franța pentru a ajuta la identificarea elevilor care aveau nevoie de ajutor suplimentar la școală.

Ulterior, guvernul SUA a folosit versiuni modificate ale acestor teste în timpul Primului Război Mondial. Liderii forțelor armate știau că dacă oameni necalificați vor intra în luptă acest lucru ar putea fi periculos. Așa că au folosit testele pentru a ajuta la găsirea candidaților calificați. Armata continuă să facă acest lucru chiar și în ziua de astăzi.

Revenind la testul nostru, în partea de sus a imaginii poți observa un indicator rutier. Acesta îi atenționează pe participanții la trafic de faptul că au posibilitatea de a face stânga sau de a merge înainte. Dacă ai fost suficient de atent și ți-ai dat seama că pe panoul din trafic nu are de ce să fie semnalizată varianta de a face dreapta, pentru că nu există niciun drum la dreapta te felicităm, ești un adevărat geniu.

În funcție de răspunsurile oferite la astfel de teste de inteligență, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii:

IQ peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;

IQ între 131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au un nivel atât de ridicat al IQ-ului;

IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține astfel de rezultate cu mult peste media normală;

IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media normală;

IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență;

IQ între 91 și 100 – în jur de 25% din populația lumii deține un astfel de rezultat;

IQ între 81 și 90 – deși este puțin sub medie, acest rezultat le va oferi oamenilor posibilitatea de a lucra în domenii precum agricultura;

IQ între 71 și 80 – în acest caz vorbim deja despre mici probleme. Astfel de persoane vor putea înțelege doar noțiuni elementare.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *