Tragedie în Joia Mare, pe un drum din Argeș. Andrei și vărul lui de doar 16 ani au murit pe loc, într-un BMW făcut praf din cauza vitezei

Sfârșit cumplit pentru doi verișori din comuna Ungheni, județul Argeș. Deși era șofer de doar trei săptămâni, Andrei a vrut să-și etaleze bolidul, depășind considerabil limita de viteză legală.

Cu pretextul că se duc la o frizerie, cei patru tineri au plecat la drum în mare viteză. La un moment dat, șoferul începător a depășit limita de viteză legală, a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe șosea și a făcut prăpăd.

Tânărul a lovit un copac, dar și un stâlp de electriviatte. Șoferul și unul dintre verișorii acestuia, în vârstă de 16 ani, au murit pe loc.

În urmă cu trei săptămâni, Andrei a obținut permisul de conducere. Mândri de reușita fiului lor, părinții i-au cumpărat o mașină cu mulți cai putere. În Joia Mare, băiatul s-a oferit să-și conducă cei trei verișori la o frizerie din Pitești. Însă, pe drum, din dorința de a-și etala bolidul, a produs o tragedie.

„A trimis un snap fix în momentul în care a făcut accidentul”, a declarat un tânăr, potrivit Observator News.

Zgomotul produs în urma accidentului i-a alertat imediat pe oamenii care locuiau în zonă.

„Am auzit bubuitură, am văzut că s-a întrerupt curentul şi am ieşit afară fuga. Era răsturnată cu roţile în sus”, a dezvăluit un martor.

Impactul a fost unul foarte violent, o roată a zburat pur și simplu la metri distanță, iar mai multe bucăți din caroserie s-au împrăștiat pe trotuar.

Deși medicii s-au luptat minute bune pentru a le salva viața celor doi tineri, Andrei și verișorul lui de 16 ani au murti la scurt timp. Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Acum, în loc să se bucure de lumina sărbătorilor, cele două famili îşi vor conduce copiii pe ultimul drum.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *