Ultimele cuvinte pe care Maria, gravida din Bacău, i le-a spus mamei ei înainte de a muri: „Mămică, sunt la spital, mi s-au uscat buzele, nu mai pot!”. Ce dezvăluiri a făcut femeia

Mama Mariei, gravida care a murit la spitalul din Bacău, a povestit care au fost ultimele cuvinte ale fiicei ei înainte de a muri.

Care au fost ultimele cuvinte ale Mariei înainte de a muri

Femeia a spus că a vorbit cu fiica ei chiar în dimineața dinaintea tragediei. Maria i-ar fi zis i s-au uscat buzele și că nu era nimeni pe lângă ea să îi ofere ajutor, informează Antena3.

Am așa, durerea, și îi învăț pe medici să deschidă ochii mari, să nu mai moară mame și să rămână copiii mici. Cum e cazul de la Botoșani și multe, multe alte cazuri. 

Ce aș putea eu să fac? Să îi bag în pușcărie? Nu am nicio șansă! Multe cazuri am văzut din astea, în care a rămas că mortul e vinovat”, a povestit  femeia.

Cu zile a murit! Am vorbit cu ea seara și dimineața am sunat-o. Și mi-a spus: ”Mămică, sunt la spital, mi s-au uscat buzele, nu mai pot!

Mi-au ținut-o la morgă de la 7, sâmbătă dimineața, duminică, luni, păi marți când am mers le-am spus că eu mă culc la ușa la morgă. Eu nu mai plec fără copilul meu acasă…”, a mai spus mama Mariei.

Autoritățile așteaptă acum rezultatele necropsiei în cazul gravidei care a murit la Bacău.

Ce a povestit iubitul Mariei

Ovidiu, iubitul Mariei, a povestit cum trei medici i-au spus acesteia că, de fapt, are o cădere psihică, însă ea acuza dureri de burtă.

Totodată, Ovidiu a mai spus că partenera lui a primit mai multe diagnostice greșite până când a murit pe patul de spital.

Bărbatul a precizat că soția avea crampe și de aia a mers la spital, dar după 24 de ore cei de la unitatea medicală l-au sunat şi l-au anunţat că atât iubita lui, cât şi fătul au decedat.

După asta, bărbatul a făcut mai multe plângeri la Colegiul Medicilor, la Poliţie, dar şi la Ministerul Sănătăţii. Ovidiu a povestit cât de mult s-au chinuit să aibă acest copil și până la urmă au reușit după ce au făcut o fertilizare in vitro.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *