Un succes si un noroc mare urmează să bată la ușa acestor 6 zodii!

Cel mai frumos lucru care li se poate intampla privind aceste zodii, este de fapt succesul. El reprezinta forma suprema de fericire, bunatate, si putere pentru acesti nativi, si spre norocul lor acesta stie cu exactitate la ce usa locuiesc.

Pesti – Ati intampinat in ultimii ani tot felul de probleme, insa asta nu v-a impiedicat sa fiti fericiti, si sa sperati ca totul va fii bine in final. Iar datorita acestei decizii, acum aveti de castigat! Perioada urmatoare se anunta una plina de succes, si partea frumoasa, e ca va bate si la usa voastra.

Gemeni – Gemenii sunt cei ce se multumesc cu greu, de aceea acestia sunt foarte sofisticati cand vine vorba de cadouri, haine, pana si mancaruri. Insa cand vine vorba de succes, pe acestia nu-i intereseaza atat de tare cum au reusit, ci mai mult le pasa de faptul ca au ajuns unde si-au dorit.

Gemenii sunt reprezentarea cea mai exactă a principiului comunicǎrii. În toate cǎrtile de Astrologie, la semnul Gemenilor, vom întâlni foarte des aceastǎ asociere cu comunicarea. Şi pe bunǎ dreptate. Aceşti nativi sunt fǎcuţi pentru comunicare, pentru schimb de informaţii, pentru observarea evenimentelor, trecerea în revistǎ a tuturor lucrurilor pe care le trǎiesc.

Curiozitatea este trǎsǎtură de bazǎ a acestor nativi. Ei doresc nu doar sǎ filozofeze şi cu atât mai puţin sǎ punǎ în practicǎ bagajul de cunoaştere şi informaţie, ci mai ales sǎ observe, sǎ constate evenimentele, sǎ „vădǎ” şi sǎ afle tot ce se petrece. De aceea, sunt excelenţi jurnalişti.

Gemenii se aruncǎ în experienţă vieţii cu o frenezie greu de egalat şi înţeles, chiar dacǎ, în aparentǎ, nu au un scop precis sau un plan bine pus la punct. Le place sǎ se joace, sǎ trǎiascǎ totul cu entuziasm.

Gemenii s-au nǎscut, de asemenea, sǎ vorbeascǎ. Despre tot şi despre toate. Par sǎ aibǎ rǎspuns la orice întrebare (că şi Vǎrsǎtorii), iar dacǎ se întâmplǎ sǎ nu aibǎ vreun rǎspuns, îl vor caută şi află în cel mai scurt timp. La ascultare, au de lucru. Ei trebuie sǎ ştie cǎ uneori e foarte folositor sǎ asculţi, sǎ fii prezent la ceea ce ţi se spune, în loc sǎ te faci cǎ asculţi şi, de fapt sǎ fii cu gândul în altǎ parte.

Alte trǎsǎturi demne de a fi amintite sunt, desigur, vitalitatea extraordinarǎ cu care sunt înzestraţi, dar şi inteligenţă uimitoare. Sunt flexibili şi adaptabili, joviali şi jucăuşi.

Rac – Racii, mereu stau ascunsi sub pamant, nisip, in asteptarea pradei. Asa se intampla si-n cazul succesului ce va urma sa-i intampine cu bratele deschise. Sunt foarte insetati cand vine vorba de asta, si zgarciti, nevrand sa ofere si altor oameni o mana de ajutor.

Pertinent si de multe ori extrem de intuitiv, Racul este extrem de sensibil si atent la ceilalti. Avand un temperament melancolic, acesta apreciaza un ritm de rutina care ii ofera siguranta. Racul are nevoie de tot trecutul sau pentru a trai in pace. Nu ii plac schimbarile, mutarile sau schimbarile de peisaj. Acesta este un semn care are nevoie de toata carapacea sa, de tot trecutul sau pana in prezent.

Adesea intors catre trecutul sau, Racul se refugiaza in elementul sau, apa, pentru a medita. Indemanare si inteligenta lui sunt doua avantaje majore ale acestui semn a carui personalitate misterioasa nu este usor de patruns. Dualitatea acestui semn, care oscileaza usor intre bunatate si tenacitate este importanta. Duios, Racul este adesea remarcat intr-un grup, dar intotdeauna incearca sa nu se distinga prea mult, prin umilinta.

Acesta este un manager remarcabil, dar de multe ori este si neglijail. De fapt, un supraplin de emotii il poate pune in pericol, pe el, un iubitor al atmosferei de rutina. Nu ia de multe ori cuvantul in public si este atent pentru a-si explica punctul de vedere. Prefera sa ii lase pe altii sa iasa in fata, pentru a nu se expune si pentru a-si controla emotiile. Acesta este un semn caruia nu ii place conflictul si nu stie cum sa il gestioneze. El prefera mai degraba sa fuga, decat sa spun ceva, decat sa isi spuna punctul de vedere sau sa se remarce. Un cuvant de ordine pentru Rac este: lasa-i pe altii sa se implice!

Racul este foarte sensibil la mica sa carapace. Acesta este un semn foarte intuitiv, care are o memorie foarte buna si uneori se arata descurajat. Dusmanos, el nu uita ce poate face sau ce poate spune. Deci, aveti grija!

Scorpion – Chiar daca aveti nelamuriri privind viata sentimentala, trebuie sa va linistiti, caci totul se va calma in final, iar voi veti fi cu adevarat fericit, conteaza foarte mult rabdarea pe care o aveti, si cata atentie oferiti lucrurilor false, necredibile. Succes pentru voi este ca apa in desert, astfel, perioada urmatoare chiar va va astupa setea.

Berbec – Oamenii nascuti in zodia asta, sunt cei mai duri, privind durerea. Ignora aproximativ fiecare lucru ce le face rau, si-l transforma prin miracol in bun, iar partea frumoasa e ca reusiti sa faceti asta si cu ceilalti din jur, luandu-le durerea, numai prin cateva vorbe dulci, ce le mai alina din durere. Succes nu este atat de important pentru ei, dar nu-l refuza.

Relatiile nativului, care detesta cadrul uniform si monotonia, vor fi caracterizate de impulsivitate, obiectivitate, realism practicat fara menajamente. Are tendinta de a neglija detaliile. Extrem de marinimos cu prietenii. Aspru si dictatorial, pare ca nu stie sa-si exprime sentimentele, dar procedand cu blandete se pot obtine multe de la nativul Berbec. In dragoste, nativul este interesat de propria traire, de societate si de recunoasterea sociala. Ii place flirtul, dar pasiunea si nerabdarea intra repede joc ….iar pana la o noua aventura nu mai este decat un pas. Nici o idila nu dureaza prea mult, iar in momentul aparitiei unei noi pasiuni, cea veche este uitata. In amor cauta relatii picante, originale.

Nu sunt foarte potriviti pentru viata casnica, pentru casnicie. Isi impune vointa pentru a fi tratat ca un adevarat cap de familie si, in acelasi timp, va dori ca sotia sa-i reprezinte succesul si priceperea. Femeile Berbec reprezinta partenera de viata minunata numai pentru omul ambitios. Este un semn al tineretii, nu al maturitatii; esenta sa fiind acea a inceputului, conceptia si actiunea, impulsul si tot ceea ce este primare. Entuziasmul molipsitor, actiunea temerara, generozitatea, simtul profund al actiunii, sunt calitatile cele mai frapante. Insa, prin supra-aprecierea impartialitatii se poate ajunge la megalomanie, agresivitate, sarcasm brutal ori fanatism. In cuvinte si in actiuni poate deveni necrutator, iar alegerea cailor active si rapide il va impiedica sa fie profund si sa stabileasca riscurile ulterioare.

Balanta – Intotdeauna ei cauta o balanta in fiecare situatie, pentru ca asta fac ei, nativii acestei zodii, cauta un echilibru, si nu apartin taberei x, sau taberei y. Iubesc fericirea si transforma fiecare lucru minuscul in ceva imens. Succesul totodata construindul din nimic, si asta este un punct forte.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *