Vine marele cutremur în România? Maria Ghiorghiu face o nouă previziune

Maria Ghiorghiu a scris duminică, 3 martie, pe blogul său, că la noi în țară nu va fi niciun cutremur devastator.

Clarvăzătoarea, cunoscută pentru faptul că discută des cu extratereștrii și primește semne de sus despre viitorul românilor, a ținut să precizeze că în România vor fi cutremure mici și medii, dar acestea nu vor face victime omenești.

„Iarăși a început „Epidemia” cutremurului mare în România. Auzim pe diferite canale TV și în presă ca s-ar fi făcut calcule de specialiștii români și s-a ajuns la concluzia că România va fi zguduită mai repede decât ne putem închipui de un cutremur foarte mare, precum cel din 4 martie 1977.

E normal în gândirea specialiștilor seismologi, ca în fiecare an înainte de 4 martie, să ne înspăimânte că vine cutremurul cel mare. Dragilor, nu vine niciun cutremur mare în România adevărului Duhului Sfânt, în România viitorului al Doilea Nou Ierusalim, în România grădinii Maicii Domnului.

Prieteni dragi, când auziți astfel de știri despre un posibil cutremur mare în România Duhului Sfânt, ori închideți sursa informației, ori ignorați total ce auziți despre cutremurul mare care va veni în România. Dumnezeu și Măicuța Domnului nu fac calcule!

Pur și simplu Dumnezeu și Măicuța Domnului ocrotesc România Sfântă, ocrotesc poporul ales care-L va primi pe Iisus Hristos în a doua Sa venire pe pământ.

Dragii mei, să nu mai stăm cu teamă zi și noapte că a spus x sau y că ar veni cutremurul mare. Nu va veni! Vor fi cutremure mici și medii, dar acestea nu vor face victime omenești. Rolul lor este de a așeza și reașeza pământul”, se arată în mesajul postat de Maria Ghiorghiu.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *