Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit! Imagini emoționante de la eveniment: „Începe o etapă nouă…” –

Este cea mai importantă zi pentru Vlad Gherman și Oana Moșneagu și asta pentru că s-au căsătorit. Cei doi îndrăgostiți au publicat pe rețelele de socializare imagini emoționante de la marele eveniment. Iată cum a arătat totul, dar și ce au împărtășit actorii cu fanii lor!

Oana Moșneagu și Vlad Gherman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, iar cei doi îndrăgostiți sunt acum mai fericiți ca niciodată, deoarece au trecut la pasul următor în relația lor și au spus marele „DA”. Iată fotografii speciale de la evenimentul celor doi actori!

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit

Este o zi extrem de importantă pentru Vlad Gherman și Oana Moșneagu și asta pentru că s-au căsătorit. Cei doi îndrăgostiți au spus marele „DA” în fața ofițerului de la starea civilă, dar și în fața tuturor apropiaților care au fost prezenți la marele eveniment din viața lor.

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Vlad Gherman a publicat mai multe imagini de la nuntă, dar a și scris un mesaj emoționant. Din aceste poze se poate vedea cât de fericiți și împliniți sunt unul alături de celălalt, dar și că așteptau cu nerăbdare acest moment.

„Lumee, lumeeee, am reușit!! Ăștia suntem noi, în cea mai bună variantă a noastră: Gherman la pătrat! Începe o etapă nouă! ”, a scris actorul la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram.

Acum rămâne de văzut ce vor face mai departe în această zi specială din viața lor, dar și ce vor mai posta pe rețelele de socializare.

Ce ținute speciale au ales cei doi actori

Pentru marele eveniment din viața lor, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au ales ținute speciale, care să îi facă să iasă în evidență și cu care au reușit să atragă toate privirile. Celebra actriță nu a optat pentru o rochie clasică de mireasă, astfel că ea s-a îmbrăcat cu o rochie de un albastru deschis, cu voaluri, care în partea de sus a fost mulată pe corp, iar în partea de jos a fost largă.

Nici actorul nu s-a lăsat mai prejos! El a optat pentru un costum crem și cămașă albă. Cei doi îndrăgostiți au pășit încrezători spre un alt capitol important din viața lor.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *