Zece semne că banii îți bat la ușă

Persoanele care cred în Legea Atracției, cu siguranță merg pe următorul principiu: ceea ce emani în Univers, asta vei primi.

Dacă după aceleași aspecte îți conduci și tu viața, citește cu atenție ce a menționat profesorul în fizică și astronomie, R. C. Henry:

“După cum se observă, ne implicăm în dezvoltarea creări unei realități proprii. Fizicienii sunt forțați să recunoască faptul că Universul este o construcție mentală.”

Deci, dacă legile Universului sunt strâns legate de forța conștiinței, legile atracției sunt reale? Atragem fie energie pozitivă, fie negativă?

Ceea ce este cel mai important? Ne putem dezvolta o viață abundentă. Termenul de abundență reprezintă elemente diferite, pentru oameni diferiți, pentru unii oameni siguranța financiară reprezintă singura abundență.

În cadrul acestui articol, vom descoperi cele 10 semne care ne atestă faptul că banii ne bat la ușă.

1. MĂRUNTUL!

Feng Shui, tradus drept vânt și apă, este o formă de artă chinezească. Ea creează un mediu armonios și crește nivelul de chi (energia spirituală)

Conform Feng Shui-ului, dacă vei ține mărunt într-un borcan, în bucătărie, poți atrage abundența financiară.

2. PĂSĂRILE TE ȚINTESC MEREU

Se spune că dacă o pasăre, își face nevoile pe tine, vei avea noroc. Nimic greșit, se pare că fecalele păsărilor chiar aduc abundență financiară.

3. VEZI CIFRA 8 PESTE TOT

Nu, nu trebuie să cauți tu cifra. Dacă vezi cifra 8 întâmplător și în mod repetat, tradiția mandarină spune că este semn de noroc în bani și pace.

4. GÂNDACI

Ei bine, unii dintre noi nu suportăm gândacii și punct, însă se pare că în unele părți ale lumii, cum ar fi Brazilia, aceste insecte sunt văzute ca aducătoare de noroc și abundență. Bine că nu locuiesc acolo, altfel…cred că eram săracă lipită.

5. VEZI ÎNIȚIALA NUMELUI, ÎNTR-O PÂNZĂ DE PĂIANJEN

Cum și păianjenul este o insectă, cu siguranță nu îmi place să îi admir pânza, însă se pare că dacă îți observi inițiala numelui, pe o pânză de păianjen, vei avea noroc financiar, în viitor.

6. CINEVA ÎȚI OFERĂ BANI

Tot tradiția Feng Shui-ului spune că, dacă cineva îți oferă bani, fără vreo ocazie, cu siguranță aceștia îți vor aduce bunăstarea financiară, în viitor. Mai oferă cineva bani, pe criza asta? Hmmm…

7. BALONAȘE

În Canada există o tradiție confrom căreia, dacă deasupra cafelei se face o peliculă cu balonașe, vei avea noroc de bani, în viitorul apropiat. Cred că avem și noi tradiția aceasta, dar o aplicăm în cazul oricărei băuturi, nu?

8. EȘTI ÎNSĂRCINATĂ

În tradiția chinezească, femeile gravide sunt considerate a fi aducătoare de noroc. Deci, dacă ești însărcinată și mergi în China, asigură-te că treci pe lângă cazinouri, toți te vor primi cu brațele deschise.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *